Priser på Nintendo Switch-controllere

I nedenstående liste finder du en oversigt over forskellige Nintendo Switch-controllere, der findes og de vejledende priser på dem. Vi opdaterer ca. priserne en gang i døgnet, men tjek altid shoppens pris. Links er sponsoreret, dvs. vi får en kommision pr. salg der skabes gennem os.

Nintendo Switch Joy-Con Controller Neon Green - Pink

Nintendo Switch Joy-Con Controller Neon Green - Pink

Priser:
Nintendo Switch Joy-Con Controller Neon Red - Blue

Nintendo Switch Joy-Con Controller Neon Red - Blue

Priser:
Nintendo Switch Pro Controller

Nintendo Switch Pro Controller

Priser:


Hvilken Nintendo Switch-controller er den bedste?


Det vil være et smagsspørgsmål. Hvis du foretrækker den mere traditionelle spiloplevelse vil du formentlig foretrække Pro Controlleren, som minder om de normale controllere du kender fra andre konsoller. Hvis du derimod gør brug af bevægelsesmulighederne i diverse spil, vil Joy-Con være det rigtige valg for dig. Fordelen ved et ekstra sæt Joy-Con-controllere er også, at du pludselig vil have mulighed for 4-player i mange spil da hver Joy-Con-sæt kan udgøre 2 enheder i mange spil.

Hvad er Nintendo Switch HD Rumble?


HD-rumble er næste generation af rumble-feature i din controller. Teknologien tager følelsen til det næste niveau. Med denne feature er det muligt at føle endnu mere med din controller. Et godt eksempel er i Switch-spillet 1-2 Switch. Her er et minispil, hvor du skal ”føle”, hvor mange kugler der er i din Joy-Con. Det er overraskende nok muligt at føle det. Det havde ikke været muligt med den traditionelle rumble-teknologi.

Hvad gør jeg, hvis jeg har driftproblemer med min Joy-Con?


Der har, især med de tidlige modeller, af Joy-Con-controllere været problemer med såkaldte driftproblemer. Det betyder i praksis, at din venstre controlpind registrerer en bevægelse du ikke laver og altså ”drifter” til en given side. Det gør det i de værste tilfælde umuligt at navigere i menuer mv. og i de milde tilfælde er det en stor irritation.

Hvis du oplever problemet og din controller er købt indenfor de seneste 12 måneder bør du kunne få den udskiftet af Bergsala, som håndterer distributionen af Nintendo-produkter i Danmark. Hvis det er mere end 12 måneder siden du har købt controlleren falder chancen for, at du kan få den udskiftet betragteligt. Du kan stadig forhøre dig hos Bergsala, måske er du heldig. Alternativ kan du forsøge at rense pinden med WD40 eller lignende. Det er dog på eget ansvar at forsøge sig med dette.

Indbygget bevægelsescensorer


Controllerne har indbygget bevægelsescensorer, hvilket gør det muligt at udvide spiloplevelsen markant. Mange Switch-spil udnytter denne feature i deres spil, og det gør det endnu sjovere at spille på maskinen.

Kan controllerne bruges til alle spil?


Joy-Con-controllere kan bruges til alle spil der pt. findes på markedet. Der findes enkelte spil, hvor det kun er muligt at bruge Joy-Con-controllere (og altså ikke Pro Controlleren). Vær derfor opmærksom når du køber spil, hvad der er understøttet. Eksempler på spil, der ikke understøtter Pro Controller:
Super Mario Party
1-2 Switch