Priser på Playstation 4-controllere

I nedenstående liste finder du en oversigt over forskellige Playstation 4-controllere, der findes og de vejledende priser på dem. Vi opdaterer ca. priserne en gang i døgnet, men tjek altid shoppens pris. Links er sponsoreret, dvs. vi får en kommision pr. salg der skabes gennem os.

Playstation 4 Dualshock Controller v2 Midnight Blue

Playstation 4 Dualshock Controller v2 Midnight Blue

Priser:
Playstation 4 Dualshock Controller v2 Rose Gold

Playstation 4 Dualshock Controller v2 Rose Gold

Priser:
Playstation 4 Dualshock Controller v2 Sort

Playstation 4 Dualshock Controller v2 Sort

Priser:
Playstation 4 Dualshock Controller v2 Titanium Blue

Playstation 4 Dualshock Controller v2 Titanium Blue

Priser:


Hvilke Playstation 4-controllere viser I her på siden?


Som udgangspunkt viser vi kun officielle PS4-controllere i vores oversigt. Dette er for ikke at henvise til controllere, som vi ikke selv har prøvet og som kvalitetsmæssigt kan være dårlige ift. de officielle fra Sony.

Er der forskel på controlleres størrelser?


De fleste controllere er one-size og har således ikke forskellige størrelser afhængig af dine hænger. Fælles for de fleste er dog, at de er designet sådan, at de passer til både små og store hænder.

Er det bedst at spille med trådløse eller controller med ledning?


Oftest vil man foretrække trådløse controllere da de er lettere at have med at gøre og ikke vikles ind i ledninger. Ledninger har mindre latency, men det er ikke noget du mærker i den daglige brug af din controller, selv ikke når du spiller professionelt.

Den eneste ulempe ved trådløse controllere er, at de skal lades op med jævne mellemrum, og dette kan være irriterende, hvis du har glemt det inden du eksempelvis skal spille mod en ven og ikke har flere controllere. Til de tilfælde er det muligt at købe længere USB-kabler, så du kan spille fra sofaen og stadig lade din controller op.

Let opladning af dine PS4-controllere


Trådløse Playstation 4-controllere har et indbygge batteri og kan lades op via USB-tilslutning. Der er USB-indgang i din PS4-maskine så du kan lade controlleren op via denne. Du slipper således for at skulle udskifte batteri når din controller løber tør.

Indbygget bevægelsessensor


DualShock v2-controlleren har indbygget bevægelsescensor. Dette gør, at maskinen kan registrere en række af dine bevægelser med controlleren i hånden. Det gør det muligt for spil at bruge dette til at skabe en mere unik og interaktiv oplevelse.

Indbygget højtaler i controlleren


Med den indbygget højtaler i controlleren bliver det muligt for spiludviklere at lave endnu mere interaktive oplevelser i spil. Det gør, at spillene kan bruge en ekstra dimension til at skabe en endnu mere dyb oplevelse for dig som spiller.

Bedre styr på dine controllere med lysstriben


Når du spiller multiplayer kan det ofte være besværligt at finde de rigtige controllere til Spiller 1-4 hvis dine controllere har samme farve. Det har man denne gang løst ved en lysstribe på bagsiden af controlleren, som kan lyse i forskellige farver. Det bruges bl.a. i praksis til at matche farven på din spillerindikator i det igangværende spil. Slut med ikke at vide, hvem der er hvem.

Gem dine spiloplevelser med et klik


Med Share-knappen bliver det muligt for dig at gemme og dele dine oplevelser med et enkelt klik. Det gør det let for dig at dele oplevelserne med dine venner eller gemme dem hvis du er typen der gerne vil det.

Indgang til headset i controlleren


Du kender sikkert situationen: Du skal være stille fordi der er en der sover i nærheden. Det har man fra Sonys side valgt at løse med en headset-indgang i controlleren. Sæt din headset til controlleren og hør lyden på den måde. Slut med at slukke fordi folk skal sove!