Priser på Playstation 5-controllere

I nedenstående liste finder du en oversigt over forskellige Playstation 5-controllere, der findes og de vejledende priser på dem. Vi opdaterer ca. priserne en gang i døgnet, men tjek altid shoppens pris. Links er sponsoreret, dvs. vi får en kommision pr. salg der skabes gennem os.

Playstation 5 DualSense Controller Hvid

Playstation 5 DualSense Controller Hvid

Priser:


Hvilke Playstation 5-controllere vises der?


Vi prioriterer som udgangspunkt at vise de officielle Playstation 5-controllere på siden. Dette gør vi fordi, at disse oftest vil have en højere kvalitet og genkendelighed end tredjepartsudstyr. Hvis du ønsker en mere unik eller anden controller kan du dog altid kigge nærmere på forhandleres udvalg.

Er den bedre end controlleren til Playstation 4?


Sony siger selv, at controlleren bygger videre på DualShock 4-controlleren, og således er næste evolution indenfor controllere. Det vil formentlig være en smagssag, hvorvidt den er bedre eller ej for den almindelige bruger. Layoutmæssigt er knapperne placeret ca. samme sted, som vi kender det fra Playstation 4-controlleren.

Controlleren er en smule større end den tidligere DualShock 4-controller.

Indbygget mikrofon i controlleren


DualSense-controlleren har indbygget mikrofon. Dette gør det muligt for dig at chatte med venner mv. i spil uden at skulle tilslutte en mikrofon til konsollen.