Priser på Xbox One-controllere

I nedenstående liste finder du en oversigt over forskellige Xbox One-controllere, der findes og de vejledende priser på dem. Vi opdaterer ca. priserne en gang i døgnet, men tjek altid shoppens pris. Links er sponsoreret, dvs. vi får en kommision pr. salg der skabes gennem os.

Xbox One Wireless Black Controller

Xbox One Wireless Black Controller

Priser:
Xbox One Wireless Sport Blue Controller

Xbox One Wireless Sport Blue Controller

Priser:


Er der forskel på de controllere der vises?


Vi viser som udgangspunkt de officielle controllere fra Microsoft. Dette sker for, at vi bedst muligt kan stå inde for den kvalitet, som produktet indeholder. De fleste af de forhandlere vi henviser til tilbyder dog også andre uofficielle controllere. Hvis du er interesseret i disse kan du blot navigere rundt på forhandlerens hjemmeside.

Kan Xbox One-controlleren lades op efter brug?


Xbox One-controllere gør brug af AA-batterier. Du skal derfor skifte batterierne ud når de er brugte. Du kan også vælge at tilkøbe en Battery Charge-pack, som inkluderer et genopladeligt batteri og en oplader. På den måde slipper du for at købe nye AA-batterier når de gamle løber tør. Du kan også benytte dig af genopladelige AA-batterier.

Hvor lang tid holder batteriet på controlleren?


Batterilevetiden vil variere afhængig af, hvilken løsning du har valgt (AA-batteri eller Battery Charge). Hvis du har valgt AA-batterier vil de afhænge af, hvilket mærke du har købt. Du kan dog forvente i omegnen af 30-40 timers spilletid.

Hvis du bruger Battery Charge-pack kan du forvente omkring 30 timers spil på en opladning. Dette vil selvfølgelig blive mindre i takt med, at batteriet bliver brugt over tid.

Du kan tjekke, hvor meget batteri der er tilbage på controlleren i dashboardet på Xbox One. Oppe til højre kan du ved siden af tiden se, hvor meget batteri, der er tilbage.

Hvis dine batterier er løbet tør og du ikke har nogen nye til rådighed kan du sætte et USB-kabel til controlleren og spille trådet i stedet for trådløs.

Indgang til headset i controlleren


Xbox One-controlleren har indgang til headset i controlleren. Det betyder, at du kan sætte dit headset til og høre lyden fra spillet direkte fra controlleren. Slut med at skulle slukke for spillet når dine nærmeste går i seng. Nu kan du blive ved med at spille.

Hvor langt rækker controlleren?


Microsoft siger selv, at controlleren stadig har forbindelse i op til 12 meter væk fra konsollen. Det vil være omgivelserne omkring konsollen og controlleren der er afgørende for, hvor lang rækkevidden er.