Priser på Xbox Series X-controllere

I nedenstående liste finder du en oversigt over forskellige Xbox Series X-controllere, der findes og de vejledende priser på dem. Vi opdaterer ca. priserne en gang i døgnet, men tjek altid shoppens pris. Links er sponsoreret, dvs. vi får en kommision pr. salg der skabes gennem os.Er der forskel på de controllere der vises?


Her på siden prioriterer vi som udgangspunkt at vise og linke til de officielle Microsoft-produkter. De vil typisk være en bedre kvalitet end tredjepartsløsninger. Hvis du ønsker noget mere unikt end de almindelige controllere tilbyder de fleste forhandlere dog også tredjepartsudstyr.

Kan Xbox Series X-controlleren lades op efter brug?


Den almindelige Xbox Series X-controller benytter sig af AA-batterier. Det betyder som udgangspunkt, at du skal skifte batterier når batterierne er brugt. Du kan dog vælge at tilkøbe en recharge pack, som er et genopladeligt batteri, der kan lades op efter brug. Du kan også benytte dig af genopladelige AA-batterier, hvis du ikke gider bøvle med at skifte batterier hele tiden.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget batteri, der er tilbage, kan du løbende følge med i dette. Dette kan du se på dashboardet i Xbox Series X. Oppe til højre ved siden af klokkeslættet er der en indikator for, hvor meget batteri der er tilbage.

Hvor lang tid holder batteriet på controlleren?


Hvis du benytter dig af AA-batterier vil dette afhænge meget af, hvilke AA-batterier du benytter. Det vil dog typisk være i omegnen af 30-40 timers brug de rækker til.

Hvis du benytter dig af recharge-pack kan du ifølge Microsoft forvente omkring 30 timers spiltid pr. opladning.

Såfremt du ikke har nogen batterier eller ikke kan vente til en opladning er færdig kan du også tilslutte controlleren med USB til konsollen og spille trådet.

Virker også til Xbox One og PC


Controllere til Xbox Series X er som udgangspunkt også kompatible med både Xbox One og PC. Læs gerne på den enkelte controller om det er gældende for lige netop den.

Indgang til headset i controlleren


Xbox Series X-controlleren har indgang til headset i controlleren. Dette gør det muligt for dig at høre lyden fra spillet direkte via controlleren. Du kan således spille uden at forstyrre de nærmeste omkring dig. Passer sammen med et almindeligt 3.5mm stereo jackstik.

Dedikeret delingsknap


Controlleren har en dedikeret delingsknap, som gør det let for dig at dele spiloplevelser med dine venner. Det kan være alt fra screenshots til optagelser fra spillet.